Συνάντηση με το Δ.Σ. του Σωματείου Μικρών Φορτηγών Δημοσίας Χρήσης Σύρου.

Συνάντηση με το Δ.Σ. του Σωματείου Μικρών Φορτηγών Δημοσίας Χρήσης Σύρου.

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Μικρών Φορτηγών Δημοσίας Χρήσης Σύρου, συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος  Σύρου- Ερμούπολης κ. Αλέξανδρος Αθανασίου και ομάδα υποψηφίων  δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού “Αναγέννησί μας”, σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29.09.2023 στην Ερμούπολη.

Στο φιλικό κλίμα που πραγματοποιήθηκε η  συζήτηση, σύσσωμο και με ομοψυχία τα μέλη του  Δ.Σ. διεκδίκησαν την επίλυση  ζητημάτων, που πλέον έχουν αγγίξει οριακά σημεία ασφαλούς εργασιακής διαχείρισης.

Η επικινδυνότητα του δρόμου στο ΧΥΤΑ στο Κοράκι, η εν γένει εικόνα που παρουσιάζει ο συγκεκριμένος χώρος, το ωράριο του ΧΥΤΑ -ειδικότερα κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου- ο ισχύον Κανονισμός Καθαριότητας του Δήμου Σύρου- Ερμούπολης σε σχέση με την αναφορά για τα ογκώδη αντικείμενα, όπως επίσης και η μη ύπαρξη κωδικού ώστε ο ΦΟΔΣΑ και ο Δήμος  να συνεργάζονται με τους οδηγούς προκειμένου να συλλέγονται τα ογκώδη αντικείμενα

Ζητήματα επίσης όπως η σωστή οριοθέτηση με πινακίδες και οδικές σημάνσεις των σημείων στάθμευσης των Μικρών Φορτηγών Δ.Χ., η αποκατάσταση λειτουργίας του τεμαχιστή αλλά και το θέμα των οφειλών τους στο ΦΟΔΣΑ για το χρονικό διάστημα των τελευταίων 3 ετών, συμπλήρωσαν την ατζέντα των θεμάτων που συζητήθηκαν. 

Με αίσθημα ευθύνης και πραγματικού ενδιαφέροντος ο κ. Αθανασίου, εξέφρασε τη βούλησή του, εφόσον εκλεγεί, για παραγωγή ουσιαστικού έργου και ενδυνάμωσης της επικοινωνίας και συνεργασίας, μεταξύ όλων των ενδιαφερόμενων φορέων και κυρίως του ΦΟΔΣΑ με το Δήμο.

Ευχαριστούμε πολύ την επιχείρηση – Café “POEM” για την ευγενική φιλοξενία της συνάντησης.