ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ (Λιάπης)

ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ (Λιάπης)

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ποσειδωνίας

Ο Φραγκίσκος Βακόνδιος, είναι 42 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σύρο. Είναι πολιτικός μηχανικός, παντρεμένος με την Αγγελική Παπαϊωάννου, επίσης πολιτικό μηχανικό και διαμένουν μόνιμα στο νησί.

Έχει  σπουδάσει στο Τμήμα Δομικών Έργων του ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ και στη συνέχεια στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών, με την οικογενειακή κατασκευαστική επιχείρηση τα ηνία της οποίας παρέλαβε από τον πατέρα του, ενώ παράλληλα μαζί με την σύζυγό του, διατηρούν τεχνικό γραφείο, τόσο στην Σύρο όσο και στην Θήβα για μελέτες που αναλαμβάνουν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και στη Στερεά Ελλάδα.

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό η «Σύρος που αξίζουμε» ενώ κατά την διάρκεια της θητείας του συμμετείχε ως μέλος σε πολλές επιτροπές του Δήμου Σύρου- Ερμούπολης (Οικονομική, Ποιότητας Ζωής, Σχολικές, Συγκοινωνιών, Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας κ.α.).

Ανέλαβε καθήκοντα ως αντιπροέδρος του Λιμενικού Ταμείου Σύρου από το  2014 έως το 2017, ως πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας από το 2015 έως το 2017  και επίσης ως Αντιδημάρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & του Τμήματος Προγραμματισμού για τη χρονική περίοδο από το 2017 έως το 2019.

Συμμετέχει στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας  Ποσειδωνίας με το Συνδυασμό “Αναγέννησί μας”, με υποψήφιο Δήμαρχο Σύρου- Ερμούπολης τον Αλέξη Αθανασίου!

Πολιτικός Μηχανικός

Δημοτική Ενότητα Ποσειδωνίας

περισσότεροι υποψήφιοι...

ΡΟΥΣΣΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΡΟΥΣΣΟΥ ΣΟΦΙΑ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ερμουπόλεως
ΡΗΓΟΥΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ (Τζοβάννα)

ΡΗΓΟΥΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ (Τζοβάννα)

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Άνω Σύρου
ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Άνω Σύρου
ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ερμουπόλεως