ΑΡΓΥΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΑΡΓΥΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βάρης

Ο Αργυρός Πέτρος γεννήθηκε το 1997 στη Σύρο, είναι  26 ετών και μεγάλωσε στη Βάρη. Έχει μια μικρότερη αδερφή 22 ετών, ενώ ο πατέρας του εργάζεται στο ΝΕΩΡΙΟ ως μηχανικός.

Το 2020 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Δημόσιο ΙΕΚ Ιστιαίας – Αιδηψού στη βόρεια Εύβοια ως Τεχνικός Βιολογικής Γεωργίας. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται δίπλα στον παππού του (Νίκος Καπέλλας – Μενέλαος), στα θερμοκήπια και στις υπαίθριες καλλιέργειες, όπου και ουσιαστικά συνέχισε και εξέλιξε αυτή του την ασχολία.

Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τον πρωτογενή τομέα -σε μια έκταση είκοσι στρεμμάτων που διαθέτει- από την παραγωγή μέχρι και την πώληση βιολογικών προϊόντων στη Σύρο.

Επίσης μαζί με την μητέρα του, τα τελευταία 3 χρόνια διατηρούν επιχείρηση συσκευασίας μπαχαρικών – τσαγιού (Άννα Καπέλλα ”ΑΣΤΗΡ”) στη Βάρη.

Όνειρο και κομβικός στόχος του, να καταφέρει τα επόμενα χρόνια, να έχει τις δικιές του βιολογικές σαλάτες και τυποποιημένο βιολογικό ελαιόλαδο στα ράφια των σούπερ μάρκετ, πρωτίστως στη Σύρο και κατ’ επέκταση αργότερα και  στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.

Συμμετέχει στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, ως υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος της Κοινότητας Βάρης, με το Συνδυασμό “Αναγέννησί μας”, με υποψήφιο Δήμαρχο Σύρου- Ερμούπολης τον Αλέξη Αθανασίου!

Αγρότης - Βιοκαλλιεργητής

Δημοτική Κοινότητα Βάρης

περισσότεροι υποψήφιοι...

ΠΕΡΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΕΡΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Φοίνικα
ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Κοτόφ)

ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Κοτόφ)

Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βάρης
ΤΡΟΥΜΠΕΤΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΤΡΟΥΜΠΕΤΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ερμούπολης
ΡΑΜΜΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ (Ντωντώ)

ΡΑΜΜΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ (Ντωντώ)

Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ερμούπολης