ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ερμουπόλεως

Ο Σκευοφύλαξ Νικόλαος γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από την Κάσο. Είναι έγγαμος με την Λουΐζα Πρίντεζη, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Άννα, φοιτήτρια στο Γεωπονικό τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  και την Σοφία, φοιτήτρια στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Είναι Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α) Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Κατοικεί μόνιμα στην Ερμούπολη Σύρου.

Είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού Σύρου και αφού πήρε το σχετικό πτυχίο ναυτικής ικανότητας μπάρκαρε για έντεκα (11) μήνες, ως Πλοίαρχος Γ΄ Τάξης Ε.Ν. Ακολούθως υπηρέτησε, ως έφεδρος Αξιωματικός του Π.Ν. (ΣΕΑ/Μ) στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου και στα Ναυτικά Παρατηρητήρια στην ν. Άνδρο και ν. Χίο.

Εν συνεχεία, εισήλθε στην Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

Έχει υπηρετήσει, ως Κυβερνήτης σε πλωτά σκάφη των Λιμενικών Αρχών Σάμου & Σύρου. Μεταξύ των άλλων έχει υπηρετήσει στις Λιμενικές Αρχές Σύρου, Σάμου, Θήρας, Ικαρίας & Φούρνων, Λιμενάρχης στην Λιμενική Αρχή Σύρου & Θήρας, Διοικητής στην Ακαδημία Πλοιάρχων Σύρου, Σύνδεσμος Αξιωματικός στο Πρόγραμμα Αναπτυξιακής Συνεργασίας (HELLENIC AID) στα Τίρανα Αλβανίας, Βοηθός Διευθυντή στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Υποδιοικητής στην 1η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής (Αττικής και Νήσων).

Εν συνεχεία, υπηρέτησε, ως Διευθυντής, στην Διεύθυνση Διαχείρισης Ασφαλείας Πλοίων και Λιμενικών Εγκαταστάσεων του Κλάδου Ελέγχου Πλοίων.

Τέλος, υπηρέτησε στην 6η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, ως Διοικητής, όπου και αποστρατεύτηκε.

Ήταν Μέλος του Α’ Ανακριτικού Συμβουλίου Ναυτικών Ατυχημάτων και Πρόεδρος διαφόρων Τεχνικών Επιτροπών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Έχει διατελέσει επίσης, μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ιδιωτικού Σχολείου «Άγιος Γεώργιος», καθώς και Πρόεδρος του αντίστοιχου Συλλόγου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης.

Είναι Πρόεδρος στον Αθλητικό Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ¨ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ¨.Στις δημοτικές εκλογές του 2019 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Η Σύρος που αξίζουμε» και είναι μέλος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Στον ελεύθερο χρόνο του, ασχολείται με το άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Πινγκ-πονγκ). Του αρέσουν τα Ταξίδια και η γνωριμία με άλλους Πολιτισμούς και κουλτούρες, το Θέατρο και το Σινεμά.

Συμμετέχει στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας  Ερμουπόλεως, με το Συνδυασμό “Αναγέννησί μας”, με υποψήφιο Δήμαρχο Σύρου- Ερμούπολης τον Αλέξη Αθανασίου!

Υποναύαρχος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. (ε.α.), Δημοτικός Σύμβουλος

Δημοτική Ενότητα Ερμουπόλεως

περισσότεροι υποψήφιοι...

ΧΑΛΚΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΧΑΛΚΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ερμουπόλεως
ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ποσειδωνίας
ΡΟΥΣΣΟΣ ΙΩΣΗΦ (Σολάκας)

ΡΟΥΣΣΟΣ ΙΩΣΗΦ (Σολάκας)

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ποσειδωνίας
ΒΛΑΜΗ ΕΙΡΗΝΗ (Ρενάτα)

ΒΛΑΜΗ ΕΙΡΗΝΗ (Ρενάτα)

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ερμουπόλεως