ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ερμούπολης

Ο Μαραγκός Ευάγγελος, γεννήθηκε το 1976 στην Ερμούπολη. Τελείωσε το ΤΕΛ Σύρου το 1995, ενώ έχει ολοκληρώσει και την ειδικότητα Ειδικός Δασικής Προστασίας στο ΙΕΚ Σύρου.

Είναι αθλητικός δημοσιογράφος μέλος του Πανελλήνιου Αθλητικού Τύπου Π.Σ.Α.Τ. και Μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Ερμούπολης από το 2019.

Ως επαγγελματίας δημοσιογράφος ξεκίνησε από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Σύρου Αigaio 95,8 το 2009 απ’ όπου αποχώρησε το 2021, έχοντας και παρουσία στην Δημοτική Τηλεόραση Aigaio TV με ενημερωτικές θεματικές εκπομπές την περίοδο 2013 ως 2017.

Έχει εργαστεί επίσης, ως Αρχισυντάκτης στο αθλητικό ρεπορτάζ και στην τοπική εφημερίδα ο “Λόγος των Κυκλάδων” την περίοδο 2020 και 2021, ενώ έχει συνεργαστεί και ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον Φάρο 104 Fm από το 1992 ως το 2001.

Ως Επαγγελματίας sportcaster μεταδίδει εδώ και πολλά χρόνια αγώνες ποδοσφαίρου από το Τοπικό πρωτάθλημα Κυκλάδων ενώ στο παλμαρέ του, διαθέτει και αρκετές σπάνιες συνεντεύξεις επωνύμων προσωπικοτήτων -όπως αυτή του Γιάννη Μαντζουράνη (Εθνικάρα) από το καλοκαίρι του 2021-  την τελευταία που έδωσε εν ζωή, ίσως και, ο πιο αγνός φίλαθλος της Εθνικής Ελλάδος.

Είναι ιδιοκτήτης του Ειδησεογραφικού ενημερωτικού Kυκλαδίτικου site aigaionews.gr ενώ από το 2022 συνεργάζεται με το Πανκυκλαδικό Ραδιόφωνο FM1 RADIO παρουσιάζοντας από το 2009 μια από τις μακροβιότερες ενημερωτικές εκπομπές στον Νομό των Κυκλάδων.

Συμμετέχει στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, ως υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος της Κοινότητας Ερμουπόλεως, με το Συνδυασμό “Αναγέννησί μας”, με υποψήφιο Δήμαρχο Σύρου- Ερμούπολης τον Αλέξη Αθανασίου!

Δημοσιογράφος, Μέλος Κοιν. Ερμούπολης

Δημοτική Κοινότητα Ερμουπόλεως

περισσότεροι υποψήφιοι...

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Γαλησσά
ΠΟΠΟΛΑΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΠΟΠΟΛΑΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ποσειδωνίας
ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Χρουσσών
ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βάρης