ΡΟΥΣΣΟΣ ΙΩΣΗΦ (Σολάκας)

ΡΟΥΣΣΟΣ ΙΩΣΗΦ (Σολάκας)

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ποσειδωνίας

Ο Ρούσσος Ιωσήφ του Αντωνίου 48 ετών, είναι παντρεμένος με την Ακριβή Γεωργίου, καθηγήτρια αγγλικών, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, το Δημήτρη και την Μαγδαληνή.

Είναι χειριστής Γερανών στην εταιρεία ONEX Νεώριο Σύρου. Είναι απόφοιτος ΚΕΤΕΚ ως τεχνίτης ηλεκτρονικών αυτοματισμών.

Έκανε την πρακτική του και στην συνέχεια εργάστηκε ως υπεύθυνος σε τομέα παραγωγής, στην εταιρεία τροφοδοτικών συστημάτων και ηλεκτρονικών φίλτρων Hypercon Α.Ε.

Εργάστηκε για δύο χρόνια στο Νοσοκομείο Σύρου στο τμήμα βιοϊατρικής τεχνολογίας. Επί σειρά ετών εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση πρατηρίων υγρών καυσίμων “ΑΦΟΙ ΡΟΥΣΣΟΥ”, ενώ υπήρξε επίσης, συνιδρυτής και βιοκαλλιεργητής στη συριανή εταιρεία “Cyclades Organics “.

Μέχρι πρόσφατα, διετέλεσε γραμματέας στο Πανκυκλαδικό Σωματείο Χειριστών στο οποίο παραμένει ενεργό μέλος.

Είναι μέλος στα Δ.Σ. των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Ποσειδωνίας και του Πειραματικού Γυμνασίου  Σύρου.

Στο παρελθόν υπήρξε μέλος της επιτροπής πρωτογενούς τομέα του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης. Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εξελέγη Σύμβουλος στην κοινότητα Φοίνικα με τον συνδυασμό «Η Σύρος που αξίζουμε».

Στον ελεύθερο χρόνο του, ασχολείται με το ψάρεμα επιφάνειας και το υποβρύχιο, ενώ του αρέσουν τα ταξίδια με μοτοσυκλέτα. Άθλημα που του αρέσει είναι το μπάσκετ.

Συμμετέχει στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Ποσειδωνίας, με το Συνδυασμό “Αναγέννησί μας”, με υποψήφιο Δήμαρχο Σύρου- Ερμούπολης τον Αλέξη Αθανασίου!

Χειριστής γερανών Ναυπηγείου Σύρου, Μέλος Κοιν. Φοίνικα

Δημοτική Ενότητα Ποσειδωνίας

περισσότεροι υποψήφιοι...

ΓΑΒΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΑΒΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ερμουπόλεως
ΡΟΥΣΣΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΡΟΥΣΣΟΥ ΣΟΦΙΑ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ερμουπόλεως
ΧΑΛΚΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΧΑΛΚΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ερμουπόλεως
ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ερμουπόλεως