ΒΛΑΜΗ ΕΙΡΗΝΗ (Ρενάτα)

ΒΛΑΜΗ ΕΙΡΗΝΗ (Ρενάτα)

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ερμουπόλεως

Η Βλάμη Ειρήνη ή Ρενάτα, όπως την αποκαλούν φίλοι και συγγενείς, γεννήθηκε το 1972 στο Πασαλιμάνι και μεγάλωσε στην Καστέλα.

Σπούδασε στα ΤΕΙ Αθήνας, στη Σχολή Επισκεπτών/τριών Υγείας.

Προσλήφθηκε το 1997 στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας  «Άγιος  Παντελεήμων», όπου εργάστηκε ως Επισκέπτρια Υγείας με εξειδίκευση στον Σακχαρώδη Διαβήτη από το 1997-2012. Εκπαιδεύτρια στο Διαβητολογικό κέντρο Γ.Ν.Νίκαιας. Μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικης Εταιρείας και μέλος της Πανευρωπαϊκής Εταιρείας Νοσηλευτών Διαβήτη FEND.

Υπεύθυνη Ιατρείου Μαστού Β’ Χειρουργικής Κλινικής Γ.Ν. Νίκαιας από το 2013 και υπεύθυνη Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος. Το 2021 έγινε υπεύθυνη του Γραφείου Επισκεπτών/τριών Υγείας και Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας Σχολείων και Κοινότητας των Δήμων Νίκαιας – Ρέντης, Κορυδαλλού, Αιγάλεω και Αγίας Βαρβάρας.

Έχει λάβει μέρος σε πάρα πολλά συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Διαθέτει άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας και Η/Υ.

Βρίσκεται από προσωπική επιλογή μετακίνησης  στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου «Βαρδάκειο & Πρώϊο» όπου εργάζεται για περισσότερο από ένα χρόνο.

Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Φωτεινιά, διασώστη του ΕΚΑΒ Αθηνών και είναι πολύτεκνη μητέρα τεσσάρων παιδιών, του Θεόδωρου, 21 ετών, τεταρτοετούς φοιτητή στη Θεολογική Ακαδημία Αθηνών, της Θεοφανίας, 18 ετών, πρωτοετούς  φοιτήτριας Φυσικοθεραπείας Αθηνών, του Δημήτριου, 13 ετών, μαθητή Β’ Γυμνασίου Σύρου και της Σταματίνας, 11 ετών, μαθήτριας ΣΤ΄ τάξης  Δημοτικού Σχολείου Σύρου.

Στόχος της η προάσπιση των συμφερόντων ανάπτυξης και ευημερίας  του νησιού μας.

Συμμετέχει στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, ως υποψήφια Δημοτική  Σύμβουλος  της Δημοτικής Ενότητας  Ερμουπόλεως, με το Συνδυασμό “Αναγέννησί μας”, με υποψήφιο Δήμαρχο Σύρου- Ερμούπολης τον Αλέξη Αθανασίου!

 

 

Επισκέπτρια υγείας Γενικού Νοσοκομείου Σύρου

Δημοτική Ενότητα Ερμουπόλεως

περισσότεροι υποψήφιοι...

ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (Πάρης)

ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (Πάρης)

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ερμουπόλεως
ΜΑΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ερμουπόλεως
ΡΟΥΣΣΟΣ ΙΩΣΗΦ (Σολάκας)

ΡΟΥΣΣΟΣ ΙΩΣΗΦ (Σολάκας)

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ποσειδωνίας
ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ (Λιάπης)

ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ (Λιάπης)

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ποσειδωνίας